یادگیری برنامه نویسی ویژه کودکان و نوجوانان
نوشته شده توسط : مهراب مدیری

برجسته کردن ترکیب برنده

سبک های دکمه های برنده باید به صورت پویا (در زمان اجرا) تغییر کند. اول از همه ، ما باید یک سبک برای نمایش دکمه های X-O برنده به پرونده CSS اضافه کنیم. سپس کلاس Controller می تواند متد setStyle را روی دکمه ها فراخوانی کرده و نام سبک برنده را ارائه دهدو

 

من می خواهم پس زمینه دکمه های برنده را تغییر دهم ، اما این بار من فقط از یک رنگ استفاده نمی کنم ، بلکه از یک شیب رنگ استفاده می کنم. در گرافیک رایانه شیب رنگ به پر کردن منطقه با ترکیبی از رنگ ها اشاره دارد که به آرامی از یک رنگ به رنگ دیگر منتقل می شوند. انتقال رنگ می تواند بصورت خطی یا شعاعی باشد و این مقاله ویکی پدیا چند نمونه از این موارد را به شما ارائه می دهد.

 

ما از شیب شعاعی در بازی خود استفاده خواهیم کرد. با شیب می توانید از دو یا حتی بیشتر رنگ استفاده کنید. بیایید از سه رنگ در شیب مربع های برنده استفاده کنیم. رنگ پس زمینه از سفید به زرد روشن و سپس به سبز چمن تبدیل می شود. ما از رنگ قرمز برای متن برچسب در مربع برنده استفاده خواهیم کرد.

 

برای تغییر پویا سبک یک جز component GUI می توانید روش setStyle را فراخوانی کرده و رنگ را به عنوان آرگومان مشخص کنید ، به عنوان مثال:

اما قراردادن قوانین CSS در برنامه جاوا ایده خوبی نیست. اگر تصمیم به تغییر سبک دهید (مثلاً رنگ را از قرمز به صورتی تغییر دهید) چه می کنید؟ شما نمی خواهید همه مکانهای Java خود را که از این سبک استفاده شده است جستجو کنید. علاوه بر این ، تغییر سبک ها در کد شما را مجبور می کند دوباره برنامه جاوا خود را کامپایل کنید ، و چه کسی می خواهد برای چنین تغییر ساده ای این کار را انجام دهد! بسیار بهتر است که تعاریف سبک را در پرونده CSS خارجی حفظ کنید و محتوای آن را در صورت لزوم اصلاح کنید.

 

تاکنون ما از انتخابگرهای نوع CSS استفاده کرده ایم که می تواند سبک انواع م componentلفه های مشخص شده را تغییر دهد. اما CSS به شما امکان می دهد سبکی را تعریف کنید و نامگذاری کنید که برای یک نوع م componentلفه خاص در نظر گرفته نشده باشد و بتوان آن را با نام بر روی م componentsلفه های مختلف اعمال کرد. در CSS به چنین سبک هایی انتخاب کلاس گفته می شود. بیایید یک انتخابگر سبک به نام .winning-square به پرونده tictactoe.css اضافه کنیم.

 

 

https://www.infoq.com/articles/Teaching-Kids-Java/

 





:: برچسب‌ها: برنامه نویسی , کودکان ونوجوانان ,
:: بازدید از این مطلب : 1058
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 13 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: